Fegyelmi eljárás következményei. (? )
Tegnap, az osztályfőnököm felkeresett, és elmondta, hogy fegyelmi eljárást fognak ellenem intézni. Az ok átlagosnál is pitibb, egyszerűen kigyűlt a három osztályfőnököm, nem szorgalmi, és még úgysem magatartási okokból.
Ezeket nem szeretném megosztani senkivel, annak örülnék, ha valaki felkeresne privátban. Annak is örülnék, ha ez a valaki munkaköre a közoktatás körül van.
Nagyon félek a következményektől, és örülnék ha tudnám, mire számíthatok.
Azért leírom az okokat :S
1. osztályfőnöki: 1 igazolatlan hiányzás
2. osztályfőnöki: nem volt meg az 50% miselátogatás (mert egy egy gyér suli)
3. osztályfőnöki: 3 ellenőrző hiány
Nem engem utálnak kifejezetten, hanem mindenkit. Úgy áll a házirendben, hogy három osztályfőnöki egyenlő egy tag intézményvezetőivel, és az egyenlő a fegyelmivel. Nagyon szabály merevek, csak ennyi.
Szerintetek mire számíthatok? Milyen büntetésre? Vagy egyszerűen kiröhögnek?
Ha tényleg valós okokat írtál le, amiért osztályfőnökit kaptál, akkor ez egy nagyon sz..r iskola, magamtól elmennék, még most keresnék másikat.
De őszintén röhögd ki őket...ez viccnek is rossz, semmilyen komoly következménye nem lehet a dolognak. Mért mi is az a fegyelmi?? Egy benyje-benyje leírva...
Ha fegyelmi tárgyalást tartanának akkor mond azt, hogy viszed az ügyvédedet..sőt vigyed..hidd el az iskola fog begyulladni..mert ez nem normális amit művelnek..
(én mielőtt valami túlszabályozott kocka gondolkodású tini nekem támadnak itt a válaszomért, elmondom, hogy nem középiskolás vagyok aki lázadozik hanem diplomás felnőtt...aki az ilyen pedagógus túlkapásokon felháborodott)
Kihagytam azt, hogy ültem a padlón :/
De csak a közösség miatt nem vagyok halandó elmenni, amúgy fognám a cókmókomat.
amúgy ez az ügyvédes dolog, hogy megy? Be szabad mennie a tárgyalásra? Mert ez éppúgy hivatalos, mint egy átlagos megbeszélés ugye?
Mik a költségei? Mert egy ügyvéd társaságában sokkal inkább biztonságban érezném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!