Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ezt megteheti velem egy tanár?

Ezt megteheti velem egy tanár?

Figyelt kérdés
Tegnap zseb nélküli nadrágban mentem iskolába és csak a kardigánomon volt egy pici zseb,amibe csak félig fért bele a telefonom,és dolgozatot írtunk,és kiesett a zsebemből a telefon a tanár meg felvette.Elkezdett kutakodni a képeim meg az üzrneteim között,hogy nem-e puskáztam.Mondtam neki,hogy nem csináltam semmi rosszat tisztességesen tanultam,mint mindig (gimis vagyok 9.-es,és nagyon jó tanuló) de talált olyan képet,amin le van fényképetve egy irodalom füzet.Az pedig csak az volt,hogy az előző órán hiányoztam és a barátnőm így küldte át az anyagot,hogy lefényképezte a füzetét.A lényeg az,hogy a dolgozatomat elvette és egyest adott,a másik meg az,hogy szerintem ezzel megsértette a személyes jogaimat is.(ja és mielött valaki belekötne,nekünk annyit kérnek a tanárok,hogy némítsuk le a telefonunkat,tehát nem kell kikapcsolni)15/l

2014. márc. 18. 14:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
Menj az igazgatóhoz, és csődítsd a fél várost a tanár ellen, ha azt szeretnéd, hogy egy életre elvágd magad nála. Lehet, hogy alapból hülye, vagy csak rossz napja volt, de alapból ezt vele kellene megbeszélned nyugodt hangulatban.
2014. márc. 18. 16:07
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

"Azt bezzeg mindenki elfelejti, hogy a jogok nem csak úgy vannak, azokat ki kell érdemelni"

- Nem szeretek offolni, de erre muszáj reagálnom: de, az alapvető jogok csak úgy vannak. Éppen ez a lényegük.

2014. márc. 18. 16:09
 13/20 anonim ***** válasza:
42%
A szabadsághoz való jog is ide tartozik, szóval mégiscsak ki kell engednünk azokat a sorozatgyilkosokat...
2014. márc. 18. 16:38
 14/20 anonim ***** válasza:
39%

Miért nem kaptad ki a kezéből?

Azóta visszaadta?

2014. márc. 18. 18:36
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen,visszaadta,nem mertem kivenni a kezéből,automatikusan elkezdett benne kutakodni.
2014. márc. 18. 19:06
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Nem kutakodhat a telefonodban, ez a személyes jogok megsértése. És amúgy még ott helyben fel kellett volna világosítani róla, hogy az egy irodalom füzet, ő pedig történelem tanár... Menj az igazgatóhoz, nálunk ilyen jogsértés miatt kirúgnák.
2014. márc. 18. 19:17
 17/20 anonim ***** válasza:
74%

Ne menj az igazgatóhoz, mert ha összejönne és kitörölnék az egyest, meg újraírhatnád a dolgozatot, akkor a tanár meg fog utálni és mindig ki fog veled szúrni ott, ahol tud. Vagy ha ne adj' úr isten ki is rúgnák (amit azért nem gondolnék), akkor meg a többi tanár fog pikkelni rád, hogy kirúgatod a kollégát. Szóval ez sehogy se jó megoldás.

Mindenképp a tanárral beszélj rendesen, tisztelettudóan, mondd el őszintén, hogy mi volt pontosan, és találjatok ki valamit közösen. De vonj bele mást, és ne rágalmazd őt!

2014. márc. 18. 19:49
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
*de NE vonj bele mást
2014. márc. 18. 19:50
 19/20 anonim ***** válasza:
65%
Felelj le még a napokban szóban az anyagból, ha kell, óra után is, ha másképp nem akar bele menni, esetleg korábban jössz be,
2014. márc. 18. 19:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lett az esetből, kérdező? Puskázásért beírt 1-est a tanár?
2021. nov. 13. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!