Hiányoztam a suliból 20 napot kifogás? (többi lent)
Figyelt kérdés
A múlthónapban azaz 14.02.24 mentem utoljára suliba, ekkor jött 1 hét vakáció. Azaz 27. mai napig 18. nemvoltam bent suliba itthon ültem. Az osztályfőnök ma felhívta a szüleimet és elmondta nekik viszont igazolásom van rá, apum elég szigorú... szerintetek mit mondjak nekik miért hiányoztam 2 hetet a suliból? egy jó kifogás kéne azt hiába mondom hogy fájt a fejem vagy a fogam még ha tényleg is eléggé lejárt. Egy olyan kifogás amit el is hisznek segítségeteket kérem.
16/f
2014. márc. 18. 11:12
11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igazad van
2014. márc. 18. 12:04
12/13 anonim válasza:
Kérj bocsánatot a szüleidtől
Mikor mész be megint az iskolába?
Ma nem voltál?
13/13 anonim válasza:
Mondd azt, hogy az első napot ellógtad, azt még vállalhatod, és utána 19 napig gondolkodtál rajta, hogy milyen kifogást találj ki arra az egy napra, de nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!