Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hiányoztam a suliból 20 napot...

Hiányoztam a suliból 20 napot kifogás? (többi lent)

Figyelt kérdés

A múlthónapban azaz 14.02.24 mentem utoljára suliba, ekkor jött 1 hét vakáció. Azaz 27. mai napig 18. nemvoltam bent suliba itthon ültem. Az osztályfőnök ma felhívta a szüleimet és elmondta nekik viszont igazolásom van rá, apum elég szigorú... szerintetek mit mondjak nekik miért hiányoztam 2 hetet a suliból? egy jó kifogás kéne azt hiába mondom hogy fájt a fejem vagy a fogam még ha tényleg is eléggé lejárt. Egy olyan kifogás amit el is hisznek segítségeteket kérem.

16/f

2014. márc. 18. 11:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igazad van
2014. márc. 18. 12:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérj bocsánatot a szüleidtől

Mikor mész be megint az iskolába?

Ma nem voltál?

2014. márc. 18. 13:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy az első napot ellógtad, azt még vállalhatod, és utána 19 napig gondolkodtál rajta, hogy milyen kifogást találj ki arra az egy napra, de nem sikerült.
2014. márc. 18. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!