Emelt szintű érettségi 2014 - Kidolgozott szóbeli tételek - Történelem Ismeri valaki?
Figyelt kérdés
szóval van ez a könyv hogy:
Emelt szintű érettségi 2014 - Kidolgozott szóbeli tételek - Történelem
Az volna a kérdésem hogy mennyire jó ez? Ha ebből tanulok össze tudok hozni egy jó feleletet?
Kivannak dolgozva a tételeim csak nagyon hosszúak lettek (van ami 12 oldal) és szeretném leröviditeni. De ez a könyv meg Tételenként 2 oldalba süriti a dolgokat ami nekem túl kevésnek tünik. Vélemények?
2014. márc. 17. 23:26
1/7 anonim válasza:
Én ebből tanulok és teljesen megfelel! Van amit beleírok és van amit nem, tanár segítségével kibővítem. De, max olyan 2 2 és fél oldal gépelve nekem egy tétel. Szerintem bőven elég ezeket megtanulni, ha ezeket tudod, akkor látni fogják rajtad, hogy a többi is menne és nem fognak belekérdezni. :) Legalábbis szerintem :)
2/7 anonim válasza:
Esetleg ez egy középút a 2 és a 12 oldal között:
3/7 anonim válasza:
Igen:) ez a könyv nagyon jó én is ebből tanultam meg a tételeket:)
4/7 anonim válasza:
az OH honlapján fent van a 2014 évi emelt szintű történelem érettségi tematikája. Ezek a tételek lehetnek a szóbelin:
Jó tanulást és sok sikert!
5/7 A kérdező kommentje:
Kérlek legközelebb ha kommentelsz valahova olvasd először végig a kérdést részletesen.
Mert most egy teljesen hasztalan, és felesleges választ adtál.
2014. ápr. 23. 22:25
6/7 anonim válasza:
Ne haragudj rossz helyre küldtem :S elnézést!
7/7 anonim válasza:
Ennek a könyvnek a 2015-ös változata mikor jelenik meg? :s nekem is jól jönne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!