Szeretnék valamit kérdezni a nyolcadik év végi
bizonyítvánnyal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy nyolcadikos vagyok és megvolt a felvételi meg a fél évi osztályzatok amik ugye számítanak. Nagyon örülök mert jól sikerült a bizonyítvány le is írom hogy milyen lett!
Magatartás-4
Szorgalom-4
Magyar irodalom-5
Magyar nyelv-5
Történelem-4
Angol-4
Matematika-4
Informatika-4
Fizika-3
Biológia-5
Kémia-3
Földrajz-4
Ének-4
Rajz-4
Technika-5
Testnevelés-5
Na ezek lettek volna a nyolcaik félévi osztályzatok.
És most jönne a kérdés hogy az év végi jegyeket nézik-e év végén?Mert már elegem van a tanulásból és nem akarok tanulni persze ezt nem úgy értem hogy most megbukok hanem úgy hogy kémia 3 földrajz 3 matek 3 fizika 3 a többi marad négyes-ötös.ÉS ha így lesz az év végi bizonyítvány és ha másik iskola megnézi az év végi jegyeimet akkor nem fognak szólni hogy esetleg nem vesznek fel?
Szerintem jó lenne, ha tartanád azt a szintet de nyugodj meg, nem nézik! Habár a bizonyítványt le kell adni a beíratkozásnál de én úgy tudom, hogy csak valamilyen pecsétet kell bele nyumniuk.. Szoval nem nézik nyugi, ha már kijött a papír hogy fel vagy véve akkor az a hivatalos s biztos, hogy nem fogják nézni!!!
2014. márc. 17. 17:46
2/8 anonim válasza:
Ezen én is parázok, mert sz*r a töritanárunk, utálom a történelmet és, hogy vajon mi lesz velem, ha már most 3,7-re állok belőle és év végén nekünk még vizsga is van ebből a nyomorult tantárgyból...?:'(
2014. márc. 17. 17:47
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ a másodiknak meg üzenném hogy a 3.7-t tudtommal 4-re kerekítik!
2014. márc. 17. 17:56
4/8 anonim válasza:
Nem nézik, de a tudásod hiányozni fog. Legalább a matekot tanuld.
2014. márc. 17. 19:32
5/8 anonim válasza:
Hova vettek fel?
2014. márc. 17. 19:47
6/8 anonim válasza:
Tudom, hogy 4-re kerekítik, de 20 szóbeli tétel van és még előtte az írásbeli májusban, utálok iskolába járni stb stb szóval komplett stressz az életem.
2014. márc. 17. 20:54
7/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor tanulj és kitartást!
És sok szerencsét kívánok hogy minden sikerüljön!
2014. márc. 17. 21:13
8/8 anonim válasza:
Ó, az a fránya kisgimi :/ Nekem is 20 töritételt kell tanulni meg 20 nyelvtant ,és 20 irodalmat. Pfujjjjj....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!