Elveszett bizonyítvánnyal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Bővebben lent
22éves vagyok, fél éve szültem, és eldöntöttem hogy a gimnázium utolsó egy évét (érettségit) szeretném befejezni.
sajnos akkoriban közbejöttek dolgok, nem tudtam befejezni.most, hogy megnyugodtam és a körülményeim is, szeretnék képzéseket, tanfolyamokat elvégezni, de ehhez kellene az érettségi is.
az utóbbi 7évben 7x 8x költöztem, sajnos csak a nyelvvizsga bizonyítványom van meg.biztosan tudom hogy nálam nincs, a szüleimnél sincs, így valahol elveszett :(
az általános iskolai és gimnáziumi jegyeim vannak benne.a gond csak az hogy 3-4 különböző iskolánál voltam, így nem tudom ennek a menetét.hogy hogyan és honnan kellene kikérnem egy másolatot.ill ennek az árával sem vagyok tisztában.
ha valaki tudna valami okosat mondani annak örülnék.nagyon köszi előre is!
üdv
Ha jól értem, középiskolában elvégeztél 3 évet, és most akarod az utolsót. Akkor kérd ki azt a 3 évet attól az iskolától, ahova legutoljára jártál. Ott biztosan tudnak segíteni.
Az általános iskolai bizonyítványodra szerintem semmi szükséged nem lesz, a középiskolai igazolja az általános iskolai végzettségedet.
Köszönöm, ez elég használható és egyértelmű információ!
ma fel is hívom az utolsó sulimat.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!