Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha egy hét múlva kezdek el...

Ha egy hét múlva kezdek el tanulni érettségire (írásbeli), akkor is le fogok tudni négyesre, vagy ötösre?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok és stresszes vagyok, de most írunk angolból és ápr-ban a többiből.

2014. márc. 16. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Közép, vagy emelt szinten mész?

Középen talán elég, de én inkább 2-3 hetet javasolnék rá..

Emeltre meg legalább kell 2-3 hónap, hogy ne sülj fel írásbelin...

2014. márc. 16. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Le tudsz akár 5-ösre is vizsgázni, csak be kell vetni néhány tanulás módszertani trükköt.

Pl. felolvasod a tételt mp3-ba, aztán hallgatod miközben utazol, ilyesmi. Akkor garantált a siker.

2014. márc. 16. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:
A legtöbben ilyenkor még el sem kezdik a tanulást
2014. márc. 16. 18:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Az írásbelire kilencediktől kezdjem... vagy nagyon nehéz?!

Már kezdem, mert kezdek ideges lenni, hogy még nem tanultam. Félek, hogy nem lesz ötös. Legalábbis a tanárok hozták rám a frászt, hogy ők már ilyenkor tanultak az ötösért. Tavaly már előrehozottat tettem, de ötös lett. Ott annyi tétel volt, hogy megnyúztak vele.

Közép mindegyik.

2014. márc. 16. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!