Történelem írásbeli érettségire 'elég' ha tudjuk a tételeket?
Figyelt kérdés
Írásbelin lehet számítani olyan kérdésekre amik nincsenek benne a tételekbe?2013. máj. 18. 11:31
1/7 anonim válasza:
Hát, ez évben lényegében csak olyan feladatok voltak, amelyekhez hiába tanultad meg már előre a szóbeli tételeket, semmit nem értek.
2/7 anonim válasza:
Írásbelin a 4 év anyagát kérik elvileg számon. Szóbelin meg a 4 év anyagából kiválogatott 20 tételt. Ez a 20 tétel nem érinti az összes témát így logikus, hogy marhára nem elég, ha csak a tételeket tanulja az ember.
3/7 anonim válasza:
Néha belerakhatnak "átfogóbb" kérdéseket is!
Vagyis az esszé részben
Ezért nem elég csak "magolni"
4/7 anonim válasza:
A korszakokat érteni kell átfogóbb módon is
(pl. középkor/ feudalizmus)
Nem csak évszámokat kell ismerni!
5/7 anonim válasza:
van egy tételsor, a középszintű írásbeli tételekkel, 121-122 kb., azt hiszem (de nem tudom pontosan, mert én emeltezem). na, azokat kell tudni az írásbelire.
6/7 anonim válasza:
A mostani töri írásbeliben sajnos nem volt igazi klasszikus történelmi kérdés. Szerintem kevés volt a magyar történelem is (ezt tanárok is mondták).
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. máj. 18. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!