Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mire jó az Europass bizonyítvány?

Mire jó az Europass bizonyítvány?

Figyelt kérdés

Pontosan mi is az az europass bizonyítvány, és mire lehet használni... Beírtam a google-ba, találtam egy csomó képet bizonyítványokról, de nem jöttem rá hogy ez miért is jó... Egy csomó oldalt is kiadott, de azok sem írják hogy miért jó, csak arról írnak hogy hogyan csináltassam meg, meg ilyenek.

Fórumokon meg azt írták róla hogy sz*r. De mégis mi ez, és miért vannak érte annyira oda, hogyha igazából valami sz*r?

2014. márc. 16. 13:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%

Egy olyan kétnyelvű dokumentum, mellyel igazolni tudod bármelyik országban, hogy mit is tanultál, mire képesítettek.

De hát ha azt mondták, hogy szr, ráadásul fórumokon, akkor biztosan úgy vagy. Hiszen ott sosem írnak valótlant.

2014. márc. 16. 13:24
 2/11 anonim válasza:
europába elfogadott bizonyítvány,van ahol kérnek különbözetit,mert minden országban más szabályok vannak.úgyhogy vagy elfogadják vagy nem az adott eu-s országban,sok értelme nincs ,mert bármilyen bizonyítványt le tudsz fordítani és hitelesíteni,ez csak olyan lehúzás,magyar módra.
2014. márc. 16. 13:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Ksözi
2014. márc. 16. 14:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Köszi
2014. márc. 16. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:
De akkor nem ingyenes?
2014. márc. 16. 14:11
 6/11 anonim válasza:
én úgy emlékszem fizettem érte,sőt biztos,nem egy vészes összeg volt,pár ezer de ez jó pár évvel ezelött volt.
2014. márc. 16. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Nekem ingyenes volt.

De máskor jelentkezz be a másik felhasználóneveddel, hogy tudjuk, Te tetted fel a kérdést.

2014. márc. 16. 15:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem én voltam aki megköszönte, De én is megköszönöm. Tehát akkor ha mondjuk szakmát tanulok, elvégzem, és pár ezer forintért lefordíttatom a bizonyítványomat, az ugyanolyan mint egy europass bizonyítvány? és még különbözetit is kell tenni ha nem fogadják el? Ez tényleg lehúzás...
2014. márc. 17. 08:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát, akkor vedd lehúzásnak, és mutogasd külföldön a magyar nyelvű papírokat.
2014. márc. 17. 09:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha a külföldi nyelvű papírokat mutogatom és nem fogadják el, akkor pont ugyanannyit ér, mint a magyar nyelvű papír :)
2014. márc. 17. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!