Valaki puskázott már felvételin? Ha igen, lebukott? És ha lebukunk kizárnak? Egyáltalán valaki puskázott már felvételin?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 06:22
1/4 anonim válasza:
Én nem puskáztam, de volt olyan aki igen, többség cetlikről. Lebukni nem láttam senkit, de valszeg kizárják, nemtom később még próbálkozhat-e, gondolom ezt iskola válogatja..
Szerintem felvételin hülyeség puskázni, ha akkor nem tud valaki teljesíteni de mégis felveszik, utána lehet nem fogja a bírni a sulit és kibukik.
2/4 anonim válasza:
Milyen felvételin? Középiskolain nem lehet, mert nem olyanok a feladatok, nem lexikális adatokat kérnek és teljesen kiszámíthatatlan. Egyetemi felvételi meg ugyebár nincs, csak érettségi. Ha azon puskázol (egyébként szintén nem olyan jellegű, hogy puskázni érdemes legyen), érvényteleníthetik az írásbelit, vagyis megbuksz.
3/4 anonim válasza:
mi preparált függvénytáblát vittünk magunkkal, mert a matektanár elfelejtett leadni jó néhány anyagot és összefüggést..az ofőhelyettes biztosan tudott róla, pont ezért nem ellenőrizte le.:)
4/4 anonim válasza:
Ha érettségin puskázol, az bűncselekmény, pontosan nem tudom, milyen következményekkel jár. (Azon kívül, hogy kizárnak) Szerintem nem éri meg ott csalni, egyetemen se lehetne mindig, ha fel is vennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!