Mennyi matek kell egy végzett gépésznek?
Arra lennék kíváncsi, hogy a szakközépiskolában tanult matekból mennyit használ egy gépész a szakmában?
Azért érdekel, mert elég gyenge vagyok matekból,inkább humán beállítottságú, de a gyakorlat tetszik, és megy is.
Elsősorban most tanuló, vagy már végzett gépészek válaszait várom, de nagyon.
Technikumig szeretnék menni, utána még valamit elvégezni (szakmát). Sima gimibe semmiképp nem szeretnék, mert egyetemre nem készülök. Nem tudom, mi az, ami tetszene, ezen kívűl, sztem ennyi idősen csak kevés szerencsés tudja.
Szerinted menni fog?
Szerintem minden azon múlik hogy mennyire vagy kitartó, olyan hogy nem tudod megcsinálni nincs. Ha valamit tényleg akarsz akkor menni fog. Ha tetszik a szakma akkor menni fog a technikum.
(Nem tudom milyen zenéket hallgatsz, de ha szereted ezt a műfajt akkor hallgass meg pár darab motiváló zenét, nekem sokat segítenek, linkelek 1-2őt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!