Tanár-diák barátság? Szabad ilyet?
Hogy oszinte legyek en tortenetesen egy 14 eves ertelmes kituno tanulo vagyok (lany) es a nemettanarom (no 39 eves anyukamnal egy evvel fiatalabb) az egyik legjobb baratnom ..... Most nyolcadikos vagyol mindjart ballagok es iszoyatosan fog hoanyozni jovopre a gimiben.. Az egesz ptodikben kezdodott mikor is matekot es nemetett tanitott nekem .. Imadtam az orait figyeltem de tanulnom nem nagyon kelett mert minden ment magatol is, hatodikban kierultbh ne, fog semmibol tano. Es kideru .. Egesz evben mikor a folyoson talakoztunk beszelgettunk mert en is nekem is hiynyzott es szerintem enis is hianyoztam neki mindog figyelt rambes osmertbengem folyamatosan mig valtoztam addig is mindig erdekelte ami velem kapcsolatopsbde nemnoyl
An maniakus szinten dehogyis caak ugy szimplan annyirabjofej volt vegig.. Hetedikben kiderultbh megint nem fog tanitani es megkaptama. Violag legrosszab nemettanarat pocost aki jat hogyismondjam.. Nem reszleteznem... Nyolcadikevelejem mar majdnem minden remeny elveszett bennem meg benne isne skideultnh o tanitja a nemetet egesz evben annyira jo volt levelezo versenyt is csinaltunka miben egyebkent orszagos negyedik lettem :) es mindog megbeszeltem vele m,indent de komyolamy mindent kb 3 hetebpedig mostmar elmondom nekinabszerelminugyeimetbisnesnaegit nekem h osszejojjon de komolyan adja antippeket biztat meg minden es vegigberdeklnio h ,i vanvveleme spesbpersze engemnis erdekel h ,i van vele.. Holnap elsze egy idore az butolso nemetoram mert olyan gikibe megyek ahol franciatves angholt fogok tanulninnemetert bmeg nem :( debvisszajarok makd hozzabeztva levelezoversenyt csinalni nmerttbebe iden hetedikes voltamnes allornjovorennyolcadikos leszek benne szoval szintentartom anemettudasom es talalkotzok vele.. H mi leszbtizedikbenbazt nem tudom de jovopre nisnes nayorn is nagyon fog hianyzupnin<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!