Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kettesre állok matekból, most...

Kettesre állok matekból, most mit tegyek? 13/L

Figyelt kérdés

Utoljára alsóban voltam ötös matekból, de felsőben azért tartottam a négyes szintet. Viszont most 2.harmincvalamennyire állok, és nem tudom hogyan javítsak, el vagyok keseredve. Nem értem, hogy a tanár mit magyaráz, nekem a matekot szájbarágósan kell elmagyarázni, és még úgy is nehéz megértenem... ettől függetlenül nem vagyok buta, fizikából színötös vagyok, nyelvek, magyar, töri nagyon jól mennek.

Szeretnék gimibe menni, így még jobban félek, hogy fel sem vesznek. Hogyan hozzak össze egy hármas szintet?:(

A tanár is kampó agyilag, nem normális, idegbeteg... és utálja azokat, akik nem jók matekból. Nem mondja, de érezzük. Most új anyagot veszünk, ebből szeretnék azért jól teljesíteni, és mindjárt összejön egy ötösöm plusz pontokból (xddd), szóval minél hamarabb javítani akarok... de egyszerűen úgy érzem magam, mint egy idióta, más is ilyen sötét matekból?:( Más tanárnál egészen biztosan négyes lennék, de mindenképpen erős hármas. Itt meg...áá.

Mit tegyek, hogy jobb legyek?:(

2014. márc. 6. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudnál eljárni (külön) matektanárhoz?

Ő még egyzser elmagyarázná az anyagot meg megoldanátok feladatokat és ha valami nem világos mindig meg tudnád kérdezni

2014. márc. 6. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérd meg valamelyik osztálytársadat, akinek látványosan jól megy, hogy magyarázza el az adott anyagokat, esetleg valamelyik szülődtől, idősebb testvértől, rokontól, ismerőstől kérd meg ugyanezt. Vagy beszélj a szüleiddel, és ha anyagilag megengedhetitek magatoknak, fogadjatok neked egy magántanárt.
2014. márc. 6. 15:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Á, emberek megvan:3

Eszembe jutott valami.

Az iskolánkban aki valamiből bukásra állt vagy kettese lett a féléviben, az heti kétszer tanodába megy, ami a suliban van, és ott megírják a házit, és a tanár is elmagyarázza a dolgokat (és ott egy másik matek tanár van, akit bírok:D).

Arra gondoltam, hogy elmennék oda, a barátnőm is ott van, és már javított matekból is. Egy kicsit:)

Viszont nem tudom, hogy hogyan lehetne ezt megoldani, de lehet hogy megkérdezem az ofőt.

Osztálytárs szóba se jöhet, a jó matekosok körülbelül kétmillió szakkörre járnak, nem lenne idejük rám.

Magántanárt szerintem nem tudnánk fizetni.

Majd megkérdezem anyától, hogy véletlenül nincs-e egy jó matekos ismerősünk... ha nincs, akkor marad a tanoda.

Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam, nagyon kiakadtam, amikor megláttam az átlagomat... de azon leszek, hogy ebben a három hónapban javítsak.

2014. márc. 6. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!