Mit tegyek hogy jobb legyek matekból?
Figyelt kérdés
hetedikes lány vagyok, és nagyon el vagyok keseredve, mivel kettes vagyok matekból, ráadásul a matekon kívűl minden tantárgyból ötös vagyok. hétvégente járok matektanárhoz is 2x. A családom is nagyon szomorú, nekem pedig ezért lelkiismeretfurdalásom van és bosszant hogy annak ellenére hogy sokat gyakorlok, mégis kettes vagyok matekból. Tudom ha nem javítom ki legalább négyesre, akkor tuti nem vesznek fel sehova (egyébként a balatonalmádi kéttannyelvűbe akarok menni) van esély arra hogy négyes vagy ötös legyek matekból?2014. jan. 17. 20:30
1/2 anonim válasza:
Esély mindig van rá.
Annak nincs sok értelme, ha csak gyakorolsz; úgy gyakorolj, hogy közben értelmezed a feladatokat.Egy idő után rááll az agyad.
2/2 anonim válasza:
Hát nem akarom elvenni a kedved,de először inkább a 3-ast próbáld meg elérni.4-es és 5-ös jegyet csak azok kapnak akik tényleg jók matekból,ehhez viszont nem elég a szorgalom,reál tantárgyakhoz az eszedet kell használni és nem a seggedet elsősorban mint mondjuk töriből.De ne aggódj mert aki jó matekból,ak kb. az emberek 10%-a.Ha csak ebből az egy tárgyból vagy gyengébb,attól még felvehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!