Mit csináljak? SOS, nagy bajban vagyok
18 éves vagyok, már harmadik éve van probléma a gimivel ahová járok. Nyelvi előkészítőre járok, de eredetileg Egerbe akartam menni mert tehetséges vagyok, viszont a tanulás sosem ment jól, ez az iskola ahová járok viszont elég erős.
Tavaly volt egy problémám, sokat lógtam és szüleimet behívták az igazgatóhoz.
Ebben az évben már 203 db (!) órát hiányoztam...szüleimet megint beakarják hívni, de tudom, hogy nem lesz jobb, utálok oda járni, nem látom az alagút végét.
Maradjak a gimimben vagy menjek át Egerbe? Melyik lenne a legjobb döntés? Szerintem Eger, hogy azzal foglalkozzak amit szeretek.
Nem akarásnak nyögés a vége! Az iskolában mindig egyszerűbb a kijáratfelé venni az irányt mint bent maradni.
Lehet hogy neked téynleg olyan iskolába kell menni ami leköt. De ottis lesznek olyan tárgyak amiket végig kell szívni. Én most márvégig csinálnám a gimit és utána tanulnék szakmát. Igaz nem tudom mennyi van még hátra...
Még két évem van hátra.
Szülői nyomásra mentem oda, soha nem volt szimpatikus az iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!