Tudok e majd így érvényesüllni?
Figyelt kérdés
Szakácsnak tanulok jelenleg és szeretem is a szakmám.Halottam,hogy Bécsben nagyon jól megy a szakácsoknak havi(1000-1500EU).A kérdésem végülis az lenne,hogy Angol nyelvvel tudnék e érvényesüllni ott Bécsben?2014. márc. 1. 08:03
1/1 anonim válasza:
Néha kimegyek Ausztriába szerencsét próbálni, és mindenki csak addig tud folyékonyan angolul, amíg nem derül ki, hogy munkát keresek. Akkor egyszeriben kizárólag németül tárgyalnak velem. Ez mondjuk érthető is, hiszen ha én szorulok az ő pénzükre, akkor ők diktálják a feltételeket, ez mindenhol így van.
Az angol és talán még az olasz egy nagy plusz, mint idegen nyelv, akkor, a folyékonyan ki tudod fejezni németül, tehát már tárgyalnak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!