Az érettséginek van alsó korhatára?
Figyelt kérdés
Matematikából mindig is kiváló voltam és nyárra fel tudnám magam fejleszteni, hogy matekból emelt szinten leérettségizhessek.2014. febr. 27. 23:42
1/14 anonim válasza:
De már csak 12. végén érettségizhetsz belőle. Hacsak el nem végzel kt komplett tanévet egy év alatt osztályozóvizsgákkal az összes létező tárgyból. Sajnos ez van. Azért csak tanuljál, mehetsz OKTV-re, vagy kezdhetsz ismerkedni az egyetemi anyaggal... Az igazán nagyok így csinálták. Lovász Lászlónak előbb volt doktorija, mint diplomája. :-)
3/14 anonim válasza:
Most már sajnos az őszi időszakban (ha jól olvastam)
csak nyelvből meg infóból lehet menni előrehozottra, vagyis te is csak májusban tudnál menni matekból
4/14 anonim válasza:
Már jó pár éve csak nyelvből lehet előrehozott érettségit tenni, vagyis matekhoz lezárt negyedik év kell. Sokan elégedetlenek vele, mert egy évig nem tanulnak valamit pl. biológia, és úgy mennek érettségire belőle.
6/14 anonim válasza:
nyelvből is kell előrehozottnál szintvizsgát tenni 4. évi tananyagból...
7/14 A kérdező kommentje:
7. osztályos vagyok
2014. febr. 28. 16:29
8/14 anonim válasza:
Akkor azért valószínűleg egy kicsit nagy az önbizalmad, hacsak nem te vagy az évszázad zsenije. Persze nem ismerjük egymást, lehet, hogy tényleg ekkora ász vagy.
9/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
AZ ember ha szeret valamit, szinte bármennyi energiát képes belefektetni. Én szeretem. Mindenesetre mindig is sokkal jobban teljesítettem, mint az átlag :)
2014. febr. 28. 17:06
10/14 anonim válasza:
Hát hajrá, én nem akarlak visszahúzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!