Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 7. -8. Osztályos vers és...

7. -8. Osztályos vers és prózamondó versenyre keresek verset? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
7.osztályos lány vagyok. Márciusban lesz művészeti szemle de legkésőbb jövőhétre kellene eldöntenem mit szeretnék szavalni. Iskolai fordulón két verset mondtam: Devecsery László-A kék pék. Petőfi-Magyar vagyok. Az első egy gyerek vers, kitalált mese szerű vers. A Petőfi vers pedig egy hazaimádó vers személy szerint a 2.at választanám de tanaráim azt mondták nagyon politikai beütése van ami nem előnyös, a másikat ajánlották de az meg kisebb kategóriába való. Egy köztes megoldás lenne a legcélszerűbb tudnátok-e ajánlani egy aránylag komoly témájú de nem olyat mint a fentemlített vagy melyiket ajánlanátok a két versből? (Fontos hogy 3percnél hosszabb nem lehet) Köszönöm előre is:)
2014. febr. 27. 13:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!