Festő, kőműves, asztalos vagy cukrász szakmát válasszam?
Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni és az iskolámban az első háromra van lehetőség továbbá a negyedik egy másik iskolában.Jól tudok főzni,sütni,rajzolni de fogalmam sincs melyikkel érném el a legtöbbet és mivel lenne biztos állásom.tapasztalatokat,vélemények nyugodtan jöhetnek! előre is köszönöm!2014. febr. 26. 13:10
1/7 Wadmalac válasza:
Az abszolút nem számít, hogy te mit csinálnál szívesen?
Szerintem nem utolsó szempont, hogy a munkádat ne utáld majd egy életen át.
Én már középiskolába úgy mentem, hogy tudtam, műszaki területre szeretnék menni.
2/7 A kérdező kommentje:
Rajzolni,festeni,sütni mind szeretek és jó vagyok de nemtudom hogy az alábbi szakmák közül melyik keresett az országban,amivel szinte tuti biztosan munkát találnék.fűrészelésben meg ezekben annyira nem vagyok jó de érdekel :\
2014. febr. 26. 13:38
3/7 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy? Hidd el itt nem keresnél egyik szakmával se annyit amennyit külföldön Hetente ugyanezekkel a szakmákkal...
4/7 A kérdező kommentje:
18/F vagyok és valami ipari végzettséggel szeretném majd külföldön alkalmazni a szaktudásom.
2014. febr. 26. 15:42
5/7 anonim válasza:
A festő szakma nem csak festésből áll. Rengeteget kell glettelni, csiszolni, kaparászni, állványozni, hálózni...
Ráadásul télen alig van munka.
Magyarországon festőként, asztalosként, kőművesként csak úgy alkalmaznak majd hogy 4 órában jelentenek be, megkapod az órabéred és kész. Ezen felül nincs fizetett szabadság, táppénz, munkaruha...
Egy cukrászdában azért csak bejelentik az embert rendesen, de ebben se vagyok biztos.
6/7 anonim válasza:
szerintem a cukrász kivételével ezek hiányszakmák, munkád lesz. A megfelelő bérezéssel lehet lesznek problémák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!