Kaptam egy egyest mitt csináljak?
Figyelt kérdés
Matekból kiosztoták a témazàrom és egyes lett 7.osztály ez nagy baj a tovább tanulásba?2014. febr. 25. 16:46
1/6 anonim válasza:
"Kaptam egy egyest mitt csináljak?"
Szokj hozzá. :))
De komolyan, nem egy nagy előny, de még nem katasztrófa. Visszacsinálni nem tudod, szóval kár rágódni rajta, de próbáld javítani az átlagot a következő dogákon.
2/6 anonim válasza:
ne aggodj, a nyelvtan es magyar nyelv temazarod is egyes lesz ezzel a helyesirassal. tragedia...
3/6 anonim válasza:
Ha ennyire kiakadtál egy egyes miatt, gondolom jó jegyeket szoktál kapni. És hogy ha tényleg jó jegyeket szoktál kapni, akkor egy darab egyes nem tud nagyon rontani az átlagodon. De ez témazáró volt, ami duplán számít... A következő dogáidra tanulj többet! És kezdj hozzászokni a kaptam-egy-egyest dologhoz! ;)
4/6 anonim válasza:
Ha kijavítod,akkor nem.Még van időd,nyugi,legyél egy négyes matekból,akkor jók az esélyeid.:) 8.osztályos..:)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm és olyan 4-es vagyok
2014. febr. 25. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!