Miért kell a magyar irodalom, történelem?
Rengeteg időt elloptak tőlem a képzetlenségük miatt a testneveléssel, az idióta osztályfőnöki órákkal,
ők akkor megéltek valamiből
én pedig még mindig egy senki vagyok.
mert elvárták , hogy mindent tudjunk, de átadni a tudásukat úgy, hogy érthetően, arra csak kevesen voltak képesek. szerencsétlen nyomorultak.Én lelkesen készültem az órákra, mert megbíztam bennük. nagyon sajnálom
Üdv a klubban. Majd amikor bekerülsz egyetemre és szembesülsz a magát bölcsésznek nevező drogos, alkoholista, léhűtő csőcselékkel, akkor fogod megérteni igazán miről szólt ez az egész.
A humán tárgyak 90 százaléka nem több mint áltudományos okoskodás, csupán egy apró probléma van, a bölcsész professzor éppen olyan semmirekellő senki, mint a diákja. A bölcsész tárgyak nem érted, hanem önmagukért vannak oktatva, hogy általános iskolai tanártól az MTA-ban ülő múmiákig legyen munkája a humán csürhének.
A nyelvszakosoktól elnézést kérek. Náluk kb. 10% tényleg hasznos munkát végez.
Most látom a hozzászólásodat. :)
teljesen magam alatt vagyok.
A "Magyar" Irodalmat átnevezhetnék sima irodalomra,
mert t.képpen nem csak a magyar irodalom az anyag
Legalábbis nálunk volt szó orosz, francia, német, angol irodalomról is
Feltételezem hogy nyolcadikos vagy, ne aggódj kinőssz ebből a stádiumból.
Én csak annyit mondok hogy valószínűleg a tanáraid szarok, és nem a tananyag.
Ja meg annyit hogy én nem szeretnék egy olyan világban élni ahol nem tanítanak irodalmat/történelmet és az emberek tulnyomó többsége a való világ meg hasonló vackokon ölné az agysejtjeit
nem hiszem.:)
1956 nélkül is felbomlott volna a Szovjetunió.1848 nélkül is szabadok lehettünk volna.(ki tudhatja?)
én csak sajnálom azokat, akik fölöslegesen gyilkolták le embertársaikat, haltak meg a semmiért.
tisztában vagyok azzal, hogy egy nép többet ki tud hozni magából, mint egy gyökértelen tömeg. fontos,hogy tudjunk azokról a dolgokról, amik összekötnek minket,
de nem kéne ennyi energiát, időt elpocsékolni, mert teljesen fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!