Mi számit elfogadható átlagnak középiskolában?
Figyelt kérdés
Neked mennyi volt, vagy mennyi most?2009. dec. 10. 19:27
1/4 anonim válasza:
Én a 8.-at 3,7-el végeztem el,a 9.-et 4,2-vel,pedig semmivel nem tanulok többet.Sőt!Kevesebbet tanultam.Most 10.-es vagyok.:)
2/4 anonim válasza:
Szia! :) Sztem középsuliban 4 körül. Most egyetemre járok, TTIK, 3-3,5 körül mozog az átlagom.
3/4 anonim válasza:
attól függ, milyen középiskola. Az esőnél pont fordítva van, amint nálam, én 8 évig kitűnő voltam úgy, hogy alig tanultam, most vagyok 12-es és már csak 4-es átlagom van 3 éve úgy, hogy minden nap tanulok...
4/4 anonim válasza:
középiskolában erős 4 es az alap ha főiskolára akar menni bárki.
én egyetemre szeretnék menni most 4,6 4,7 lesz az átlagom tavaly is 4,5 4,6 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!