Emelt érettségi értesítőt mikor küldik?
Figyelt kérdés
Idén érettségizem, de már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikorra osztanak be emeltre. Akik már túl vannak rajta és esetleg emlékeztek, nektek mikor jött kb. a levél, hogy mikor lesz, melyik nap?
A közepet már tudom, hogy melyik napokon lehetek, de az emeltről még semmi hír.
Előre is köszi:)
2014. febr. 21. 19:16
1/3 anonim válasza:
Menjél nyugodtan aludni, még nagyon sokára fogod megkapni. Egyelőre le se járt a határidő, amíg a középiskolák összesítik és jelentik a létszámot, és a kormányhivatalok hozzá sem foghattak a tervezéshez. Szerintem április előtt ne várd.
2/3 anonim válasza:
Az írásbelik akkor vannak, amikor a rendes (középszintű) Érettségik ia mennek. A szóbeli pedig június első felében várható
3/3 anonim válasza:
Nagy "meglepetés" nem fog érni
Szóval a konkrét időpontot márc. előtt biztos nem fogod megtudni, talán ápr-ban már igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!