Kell matrica a diákigazolványomra?
Figyelt kérdés
Egy hónap múlva 16 leszek amikor kisgimis lettem akkor csináltattunk új diákit. 2011 szeptemberében. Több helyen is olvastam h mivel 16 éves kortól nem vagy tanköteles ezért kell rá matrica. De nekem a képem fölött van egy ami szerintem az. Ilyen ezüst színű:
2014. febr. 12. 21:24
1/3 anonim válasza:
Amit te látsz, az egy biztonsági hologram (hogy ne tudják hamisítani a diákot; ilyen van a papírpénzeken is, egy vékony szürke csík).
Ilyesmi matricára van szükséged:
Ami zöld ott középen van. Az mutatja, hogy az adott (fél)évre érvényes a diákigazolványod.
Ilyen matricát adnak a titkárságon, minden tanulónak alanyi jogon jár, nem kell semmit csinálni, csak odamenni, ráragasztják, aláírni a listát, hogy átvetted, és máris érvényes a diákigazolványod.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi de ez kell most amint betöltöm a 16-ot vagy csak a következő tanévtől?
2014. febr. 12. 21:40
3/3 anonim válasza:
A titkárságon kérdezd meg. Ártani nem árt, ha rajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!