Szakdolgozatomnál a 3 téma közül szerintetek melyik a legjobb? Csak, mert nem akarok elhamarkodottan dönteni, és más-más nézőpontok is érdekelnének.
A címek :) :
1. A sófogyasztás népegészségügyi jelentősége. A sófogyasztás csökkentésére irányuló nemzetközi és hazai programok. Sófogyasztási szokások vizsgálata. A Stopsó program alkalmazásának lehetőségei az egészségorientált élelmezésben.
2. Az internetezés hatása az aktív szabadidő eltöltési szokásokra.
3. A szabadidő eltöltési szokások területi/ nemzeti/ korosztályonkénti összehasonlító vizsgálata.
Nos, mindegyikben van valami ami megfogott,(leginkább az első) viszont ha arról van szó hogy hipotézist állítsak fel akkor nem igazán tudom a választ. Előre is nagyon szépen köszönöm ha valaki válaszol. Szeretem mások véleményét meghallgatni, mert többféle nézőpontból akarok valami igényeset összehozni :)
Elsőt javasolnám, bár szintén kutatott téma, de nem annyira felkapott, talán még lehet újat mondani, és elég specifikus, a másik kettő tág és kicsit elcsépelt, a harmadikról meg nem tudom elképzelni, hogy egy teljes szakdogát lehetne írni.
Hipotézist akkor érdemes már felállítani, amikor megvan már legalább a szakirodalmi áttekintésed, esetleg vonatkozó aktualitásokat is tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!