Hátrány, ha valaki nem nappalin, hanem levelezősen végzi el az egyetemet? Van-e valami "értékbeli" különbség a kettő között?
Anyagi okok miatt muszáj dolgoznom,igy levelezős egyetemre fogok menni.A későbbiekben hátránynak számit e ,ha a diplomámon majd az áll,hogy nem nappali oktatásban vettem részt?
koszonom a valaszokat elore is:)
Szia!
Sokak szerint hátrány, de ez baromság. Csak a nappalisok hirdetik, mert lenéznek, ha levelezős vagy. Elmondanám, hogy a levelező keményebb, mert velük dedósok módján bánnak, mindent a szájukba rágnak.
Nekünk levelezősöknek, szinte mindent egyedül kell megtanulni, szerintem nehezebb, mint nekik sokkal.
Ne aggódj, jobban jársz a léevelezővel, én örülök, hogy nem mentem nappalira.
2 hetente van órám 2 nap. Péntek, szombat, reggel 8-tól este 20-ig általában. Szerintem ez tökéletes így.
Jogász szakon vagyok.
20/ L
Utolsó vagyok:
Még valami, senkit nem érdekel a diploma eredete, ha remekül végzed a munkádat.
Csak bátran!
Sok sikert!
En pszichologiara keszulok:)
koszonom az eddigi valaszokat...kerlek meg irjatok:)
Utolsó hozzászólónak:
Én is jogon vagyok, levelezőn. Nálunk nem mondják el 60 ezerszer az anyagot. Vedd át magadnak alapon működik.
Csak egy példa. Amit mi egy nap átvettünk közgázból, az a nappalin 1 hét anyaga.
Szerinted?
utolsó előtti vagyok
nem a zhkra meg a szorgalmi időszakra értettem, hanem a vizsgaidőszakra. nem tudom, hogy te pontosan mire. az meg tévedés, hogy nekünk 60ezerszer elmondják. ugyanúgy 1 előadás van egy témából, ha komolyabb tárgy, akkor van hozzá szeminárium. ennyi. utána a magam ura vagyok. vizsgán sokkal többet vasalnak be rajtunk, nappalisokon, mint a levelezősökön. ergo kevesebb tudást kérnek számon rajtuk. mégis ugyanolyan diplománk lesz, különböző tudással mögötte. nekem ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!