Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha szeretnék egy napot a...

Ha szeretnék egy napot a bíróságon vagy a rendőrségen tölteni akkor azt hogy lehet elintézni?

Figyelt kérdés

nehogy félre értsetek.NEM MINT BŰNÖS.

csak egyszerűen nagyon érdekel ez a téma és és szeretnék bejutni egy napra pl. a rendőrségre, bíróságra,nyomozóirodába stb.

nem tudom ,minden bizonnyal az életben nem olyan a rendőrség meg az ügyvédiroda mint a sorozatokban filmekben de azért nagyon szívesen elmennék egy napra.

megnézném,hogyan dolgoznak.

ez lehetséges vagy ilyenre semmi esélyem??

főleg hogy még kiskorú vagyok nem tudom ,hogy van e valami lehetőség erre ha nincs ismerősöm ilyen helyeken.

14/L

2014. febr. 1. 20:49
 1/5 Agent Cooper válasza:
A bírósági tárgyalások nyilvánosak, néha én is beülök perekre akkor is, ha egyik felet sem képviselem, viszont érdekesnek ígérkezik. De mikor akarna elmenni, amikor nap közben iskola van??
2014. febr. 2. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:

A bíróságon nagyon egxyszerű, mert a tárgyalások többnyire nyilvánosak. Reggel bemész 8:05-re, megnézed a tanácstermek tábláján, myilen tárgyalások lesznek, kiválasztod, ami tetszik, és beülsz, azt hiszem, 8:15-kor kezdődnek.

Van egy Tájékoztatási Iroda is, ott is kérdezgethetsz.

2014. febr. 3. 02:44
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen.

ha a bírósági tárgyalások nyiltak akkor oda bárki bemehet?

még ha iskola idő is van? vagy olyankor akkor szülővel kell menni?

2014. febr. 8. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Juj, sajnos azt nem tudom. De majd az 1. hozzászóló, vagy a tájékoztatási Iroda telefonon megmondja.:)
2014. febr. 10. 00:06
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :)
2014. febr. 10. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!