Hogyan tanuljak meg 200oldalnyi anyagot egy hétvége alatt?
Figyelt kérdés
a töri tanárunk teljesen megőrült. jövőhéten az elsős tankönyvből irat-.- egész hétvégén tanulhatok, de emellett ott az angol, irodalom, nyelvtan tételek. már belefogok őrülni. nem bírom már.
olvastam h az agykontroll segíthet. de hogyan?
18/L
2014. jan. 31. 07:31
11/15 A kérdező kommentje:
az emelt szintű anyag is kell. hiába beszéltünk a tanárral. még az osztályfönök is szólt neki h miért kéri mikor csak egy csaj emeltezik. nem érdekli. pl kidolgozva szent istván 7oldal. és ez csak egy tétel. jah és nen tartozik bele Géza, de azt is tudni kell.
2014. jan. 31. 14:18
12/15 A kérdező kommentje:
de most nem ez a lényeg. az agykontroll a téma. szóval lécci azzal kapcsolatban kérek tanácsot:/
2014. jan. 31. 14:24
13/15 anonim válasza:
HAahahha 7 oldal Szent István...na ne viccelj :D
Milyen törikönyvből tanultok ?
14/15 A kérdező kommentje:
a nemzetisből azt hiszem.
forrás is kell, mindenféle összefüggés.
ennek a nőnek h megfelejen egy tételt egy napig kéne tanulni -.- nem elég átfutni neki a könyvet. mindenbe belekérdez.
engem az ötösért 3x feleltetett meg. hiába tudtam, minden kis szart megkérdezett.
2014. jan. 31. 17:28
15/15 anonim válasza:
Hát mondjuk ez kemény. :D Én is emelteztem, de én meg középszintű könyvből tanultam rá, mert suliban még faktosoknak is csak az volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!