A barátommal most egy picit mosolyszünetünk van, és már hétvége óta 3szor álmodtam "vele", ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
szóval, az álomra nem emlékszem, de tisztán tudom, hogy álmodtam, és az almomban olyan közel éreztem a barátom aztán felkeltem és semmire se tudok emlékezni..2011. márc. 9. 05:27
1/3 anonim válasza:
Csak annyit hogy sokat agyalsz rajta.. és az első álom után mégtöbbet.. a második után mégtöbbet.. a harmadik után mégtöbbet.. számíthatsz rá hogy amíg nem tereled el a gondolataidat addig ezt fogod álmodni.
3/3 anonim válasza:
Azt jelentheti, hogy nagyon fontos számodra az illető, vagy azt is, hogy lehet jobb lenne külön utakon folytatni. Én olyankor szoktam álmodni az éppen aktuális barátomról, ha szakítás közeleg... Nem állítom azt, hogy megálmodom a jövőt, de nagyon fura, hogy nálam ezek a dolgok bekövetkeznek sajnos. Persze a te eseteben egyáltalán nem biztos, hogy ez fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!