Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Így van esélyem a BME-re?

Így van esélyem a BME-re?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövöre jön a fakultációm és a fizikát meg matekom fogom felvenni a BME-re szeretnék tovább menni építészmérnöki szakra. Azt olvastam, hogy kell rajzi alkalmasság.. Milyen rajzi? Szerkesztési? vagy szabadkézi? Ha szabadkézi akkor kb mi a felvételi követelmény?szerintem egész szépen tudok rajzolni persze van hova fejleszteni igazán szorgalmas vagyok . Egy két tannyelvű iskolába járok most. Nagyon nehéz bent maradni? Válaszokat előre is köszönöm !!!

#továbbtanulás #BME #Iskolák lehetőségek
2014. jan. 30. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
hát konkréta elég kemény szabadkézi rajzokat kell alkalmasságin csinálni..
2014. jan. 30. 20:52
 2/4 anonim válasza:

Én voltam a nyílt napon. A lány, aki beszélt a szakról megmutattam az ő rajzait is a rajz alkalmasságira. Azt hiszem elég szépen rajzolok, de azokat a rajzokat látva konkrétan könnybe lábadt a szemem.

Neki gúlát, kockát és hengert kellett rajzolnia, árnyékolni az egyiken, a másikra nem emlékszem már. Meg is kérdeztem, hogy "Ezt vonalzóval rajzoltad?" Mikor hazajöttem, elmondtam a szüleimnek, hogy nem leszek építészmérnök :DDD

2014. jan. 31. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:

BME-ről sajnos csak KSK (v má KJK nemtudom) részről van élményem... na oda bekerülni könnyű volt (351 pont se), bentmaradni...

szóval BME-n a bentmaradás ami tényleg vért izzadós, tehát ne nyugodj meg, ha felvesznek, a neheze utána jön

2014. jan. 31. 11:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) most nem igazán tudom hogyan tovább, majd lesz valahogy
2014. febr. 13. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!