Kirúgtak vagy a tanviszonyom szűnt meg? Jár-e a TB nekem?
Hali.
Most 11-es vagyok levelező tagozaton, diákmunkázok, így nem mindig tudtam bejárni iskolába, sajnos már le vagyok maradva, nem látom értelmét már bejárni..maximum ha jövőre újra kezdem.Családi pótlékot még augusztusig kapom, de most a félévem, lehet nem lett meg mert december elejétől nem igazán jártam be suliba, most akkor megbuktam vagy osztályozhatatlan lettem szerintetek??
A másik, van még olyan ismerősöm akik ugyanígy vannak, hogy kapják a családit, meg a családi kedvezményt de TB-je nincsen. Múltkor voltam felíratni gyógyszert, felírták, nem mondták, hogy nem lenne TB-m.
Akkor most fogok családit kapni augusztusig vagy sem? TB-m az most van e ha családit kapok vagy az sincs?
Az orvos szól, ha "piros lámpát" kapsz- ez azt jelenti ugye, hogy látja nincs rendezve a TB-d.
Ha nem jársz iskolába családit nem kaphatnál elvileg. Csak akkor ha az iskola nem értesíti a jegyzőt hogy nem jársz be. De ezt utólag ha megteszik, akkor vissza fizettethetik veled kamatokkal együtt hónapokra visszamenőleg az összes pénzt amit jogosulatlanul vettetek fel.
Ha volt elég érdemjegyed nem buktatnak meg
Kérdezd meg az adott tanárt (tanárokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!