OKJ-s tanfolyam felsőfokú végzettségnek számít?
Figyelt kérdés
2 éves OKJ-s tanfolyamot (idegenforgalmi szakmenedzser) képzést végeztem, most szeretnék egyetemre jelentkezni, és van egy olyan kérdés,hogy felsőfokú tanulmányokat folytatott vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezik? Nem egyetemen végeztem, hanem szakközépiskolában. Egyáltalán lényeges, hogy mit írok oda? Fogalmam sincs ez miért kell nekik. Előre is köszönöm a válaszokat.2014. jan. 29. 13:14
11/13 anonim válasza:
Ha jól tudom, nincs ilyen alapképzés, esetleg FSZ képzés van. Az sem számít felsőfokú végzettségnek. Csak a diplomát adó képzések (alap-, mester-, osztatlan képzések) számítanak felsőfokú végzettségnek.
12/13 A kérdező kommentje:
A súgóban ez a magyarázat volt:
"Felsőfokú tanulmányokat folytat(ott) vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezik: Itt jelölheti, ha Önnek magyarországi államilag elismert felsőoktatási intézményben hallgatói jogviszonya van vagy volt, illetve ha főiskolai, egyetemi, alapfokozatú, vagy mesterfokozatú végzettséget, illetve felsőfokú szakképzettséget szerzett. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a „halasztás” is jogviszonynak számít!"
2014. jan. 29. 13:42
13/13 anonim válasza:
egyértelmű, hogy ez fősulira meg egyetemre utal, hogy végeztél e már eggyel.
nem pedig OKJ-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!