Gyógytornász szakra szeretnék jelentkezni Szegedre. A jelentkezés feltétele ortopédiai, szemészeti, fül-orr-gégészeti szakorvosi igazolás valamint logopédiai szakvélemény. Meddig lehet ezt csatolni a jelentkezésnél?
A jelentkezés és a felvétel sajátos feltételei
Az ápolás és betegellátás (gyógytornász) alapképzési szakra a felvétel feltétele: alkalmasságot igazoló ortopédiai, szemészeti, fül-orr-gégészeti szakorvosi igazolás, valamint logopédiai szakvélemény.
Ezt találtam....
megtaláltam hát én eddig erről nem is tudtam de ott az időpont is:
A jelentkezési határidőt követően megszerzett dokumentumok másolatát haladéktalanul, legkésőbb azonban 2014. július 10-ig kell benyújtani.
Felvétel feltétele: általános háziorvosi igazolás, fül-orr-gégészeti igazolás
logopédiai szakvéleményt nem ír
megtaláltam
Az ápolás és betegellátás (gyógytornász) alapképzési szakra a felvétel feltétele: alkalmasságot igazoló ortopédiai, szemészeti, fül-orr-gégészeti szakorvosi igazolás, valamint logopédiai szakvélemény.
de jó hogy pár sorral lejjebb nem is ugyanazt írják
megkérdezem majd a suliban azt a tanárnőt aki a pályaválasztással foglalkozik hogy hogy is van ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!