Gimnazisták, átlagosan hány órát tanultok egy nap?
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 02:59
1/5 A kérdező kommentje:
Én most vagyok 10.-es, eddig semmit nem tanultam, így volt az átlagom 3,8.
Most érzem úgy, hogy összeszedtem magam. :)) Általánosban kitűnő voltam, de gimiben nagyon leeresztettem. Most napi 3 órát tanulok min, mivel lemaradásokat is pótolnom kell. Remélem jövőre ilyen szempontból könnyebb lesz, hogy már az 1. fél évet sem cseszem el. :D
2014. jan. 21. 03:26
2/5 anonim válasza:
Én gimis koromba 2-3 órát tanultam asszem (4,7-4,9 körül voltam). Tegyük hozzá, hogy igyekeztem mindig mindent megtanulni
3/5 anonim válasza:
Most 11.-esként tanulok jó esetben napi 1 órát, nincs többre se energiám, de időm. De sokszor csak berakom a könyveket, és kész. Így sem lettem félévkor 4-nél rosszabb semmiből.
4/5 anonim válasza:
Olyan 1,5 órát átlagban. Van hogy semennyit, de egy nagy dolgozat előtt 2-3 is lehet.
5/5 anonim válasza:
Mikor,hogy.Van úgy,hogy negyedórát,de például egy töri TZ-re készülve,nem ritka az 5 se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!