Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetem otthagyása után mit...

Mogyika13 kérdése:

Egyetem otthagyása után mit tegyek?

Figyelt kérdés
Otthagytam az egyetemet január elején, hogy ne kelljen fizetni,viszont szeretnék továbbra is tanulni. A baki, hogy a képzés amire szeretnék menni, csak szeptemberben indul. Tudom, hogy márc.31-ig érvényes a diákom, addig tudok diákmunkát vállalni. De utána? Be kell jelentkeznem a munkanélküli hivatalba?

2014. jan. 17. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha most ott hagytad, h h nem kell fizetned? Am végezz el egy okj-t vagy tanulj nyelvet.
2014. jan. 17. 12:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Úgy,hogy ha az első félévben otthagyom nem kell fizetnem. OKJ-t akarok csinálni, de csak szeptemberben indul az a képzés amire jelentkezni szeretnék. Nyelvvizsgám már van, szóval tanulni vagy dolgozni szeretnék.. Csak nem hiszem, hogy kapok munkát így, a diákmunkán kívül.
2014. jan. 17. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!