Gyógyszerészhallgatók! Nektek van időtök bulizni? Ha igen, hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 21:02
3/6 anonim válasza:
Vizsgaidőszakban nincs. Szorgalmi időszakban bőven... Legalábbis nekem. Bár szorgalmi időszakban én kettesre hajtok mindenből, mert nem érdekel. Vizsgaidőszakban viszont nagyon tanulok, meg is van a böjtje, szabadidőm sincs már 2 hete. Viszont legalább 4-es, 5-ös vizsgáim voltak eddig. Szóval a szorgalmi időszak lájtos. Van sok pót, pót-pót ha először meg sincs a tárgyad, úgyhogy nem para.
4/6 A kérdező kommentje:
es mi szamit be az evbe, meg ugy az egeszbe? a szorgalmi idoszakodban levo jegyek vagy amiket vizsgakon kapsz?
2014. jan. 15. 12:14
5/6 anonim válasza:
Hát szerintem abszolút megéri szorgalmi időszakban tanulni , mert nagyon sok olyan tárgy , vagy amit ki tudsz váltani zh-val , és akkor nem kell belőle vizsgáznod. Így megtudod csinálni azt , hogy azért ne legyenek olyan szörnyen borzasztóak , a vizsgaidőszakaid , és , hogy csak 3-6 vizsgád legyen , ne mondjuk 8. Meg szorgalmi időszakban is nagyon sokat kell tanulni mondjuk a laborokra , ahol nálunk , mindegyik azzal kezdődik , hogy zh-t írunk . Persze én is a kettesért hajtok mindig , vizsgán is megelégszek vele , csak az a baj , hogy a kettesért is rengeteget kell tanulni , 60-70% a kettes.
6/6 anonim válasza:
A szorgalmi időszak szerintem egyáltalán nem nehéz. Írtok tantárgyakból 2-3 zht egy félévben és ahogy mondták ezentúl még írhattok kis zh-kat, amik vagy gyakorló jellegűek, vagy a tanár beszámítja, attól függ... Én gyakorlatilag annyit se tanultam szorgalmi időszakban, mint középsuliban és még sem buktam semmiből. A szorgalmi időszak végén kapsz jegyet a megszerzett zh-k átlagából, mint középsuliba a félévi. Ez feljogosít téged, hogy mehess abból a tárgyból vizsgázni. A fontosabb tárgyak vizsgája kivétel nélkül szóbeli, így az egész félévet behajtják rajtad, amit tanulni kell. Ezért megérheti tanulni évközben, hogy már vizsgára csak ismételni kelljen, de én úgy tapasztalom, akik évközben tanultak rendesen, azok is ugyanúgy meg vannak rökönyödve a tanulásban, bár nem tudom kinek milyen az agya hozzá. A vizsgák azért jók egyébként, mert attól, hogy megbuksz még mehetsz kétszer. Szóval nem teljesíthetetlenek a követelmények, de tény, hogy tanulni kell. Egyébként a vizsga a fontos nyilvánvalóan, hiszen ha valami vizsga nincs meg mondjuk harmadik vizsga alkalommal sem, akkor gyakorlatilag csúszol. Akinek meg a szorgalmi időszak végén nem jön ki az átlaga, annak el kellene gondolkoznia, hogy megéri-e gyógyszerésznek tanulni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!