Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Puskázási lehetőség egyetemen-...

Puskázási lehetőség egyetemen-sok az anyag?

Figyelt kérdés

Más vizsgára kellett nagyon készülnöm és ezért ez marhára elsikkadt, a vizsga pedig holnap van, jó sok az anyag...

miafenét csináljak? :(

2014. jan. 14. 12:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Majd mész két hét múlva UV-zni. Sok anyagot úgysem fogsz tudni kipuskázni.
2014. jan. 14. 12:55
 2/12 A kérdező kommentje:
két hét múlva sem lesz jobb, akkor meg más miatt fog elsikkadni
2014. jan. 14. 12:58
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Miért, mindenből megbuksz, hogy egész UV-héten nem fogsz ráérni megtanulni? Minek mentél egyetemre, ha mindig van fontosabb dolgod?
2014. jan. 14. 13:02
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

8 vizsgam volt/van ket heten belul, meg ketto van, a tobbi otos. Ugyhogy senki ne mondja, hogy nem lehet felkeszulni egyszerre tobb vizsgara. Ne a puskan agyalj, a tanulashoz csak egy segg kell meg egy szek. Mellesleg igy zarovizsgan nem tudom, mit fogsz kezdeni.:)

L

5/12 anonim ***** válasza:
88%
Akkor kövi félév. Sikkadjon el az ami nem csúsztat, van kereszt.
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget, ha nem tudok a kérdésre válaszolni, csak szidni akartok valakit, kérlek máshol tegyétek. Nem bölcsész egyetemre járok, hogy olyan kis vizsgáim legyenek amiből nyolcra fel lehet készülni, ráadásul ez az első évem, még nem sikerült belerázódnom és édesanyámat kell ápolnom.

Köszönöm a kedves szavakat... ilyenkor mutatkozik meg az emberségesség.

2014. jan. 14. 13:23
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Kezdhetted volna azzal, hogy édesanyádat ápolod, akkor tudnánk arról, hogy van nyomós okod arra, hogy ne érj rá rendesen - mondjuk ebben az esetben meg azt mondom, passziváltasd inkább a féléved, minthogy ne legyen rá időd más miatt.

Az emberségességről pedig nem hiszem, hogy neked kéne pampognod, mikor csak azért lenézel valakit, mert "bölcsész képzésre jár". Nem akarlak elkeseríteni, de 12 év tanulásod során hülye szar bölcsészek tanítottak téged, akiknek ugye semmit sem ér a diplomájuk, mivel könnyű kis vizsgáik voltak, ott nincs ugye követelmény... Valamint ha szülsz egy gyereket, akinek mentális problémái lesznek, szintén egy bölcsész diplomával rendelkező pszichológushoz fogsz fordulni. És akkor most csak kiragadtam valamit.

2014. jan. 14. 13:26
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

A felnőtt léthez hozzátartozik az is, hogy az ember vállalja a felelősséget a tetteiért.

Nem tanultál, megbuksz, ennyi. Szerencsére az egyetemen van arra lehetőség, hogy megpróbáld újra.

Felkészülsz szépen a többi vizsgádra, majd ha mindennel végeztél, UV-héten elmész újra abból a tárgyból, amin holnap jó eséllyel elbuksz.

Ha nem jön össze, akkor pedig kérhetsz esetleg méltányossági vizsgát anyukád állapotára hivatkozva (erről érdeklődj a TO-n).

Ha ez sem jön össze, akkor pedig felveszed újra a tárgyat.

Nem kibúvót kell keresni, hanem vállalni a felelősséget.

2014. jan. 14. 13:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem nézem le a bölcsészeket de azt azért be kell vallani hogy egy magyar szak enyhén szólva könnyebb, mint egy jogász, vagy egy orvosi. Egyébként meg soha nem kértem, hogy tanítsanak humán tárgyakat amikkel teljesen fölöslegesen töltöttem az időmet gimnáziumban.
2014. jan. 14. 13:41
 10/12 A kérdező kommentje:

És a kérdésem jelen esetben nem az volt, hogy mit csináljak, ha megbukom a holnapi vizsgán, hanem hogyan tudom esetleg ezt megakadályozni.

Ha szerinted erre nincs lehetőség, akkor ne kezdj el valami másról írni, mert az nem a kérdésre válasz.

Nem akarok kötekedő lenni csak utálom, hogy az emberek 3/4-e nem a kérdésre válaszol. Ha szidalmazásra van szükségem meg arra, hogy elmondják, vállaljam a felelősséget, azt magamtól is meg tudom kapni, illetve nem itt keresem hozzá a megfelelő személyeket.

2014. jan. 14. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!