Mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés

Történetem lényegét csak a végén fejtem ki.

Történt úgy, hogy magántanuló leszek, 1 hete beadtam a kérvényt, az igazgató azt mondta, hogy a héten megjön... nagyon megjött, nincs itt semmiféle papír. Az ok az az, hogy nem szeretem a kollégiumot, se az osztályfőnököt. A kollégiummal az a baj, hogy minden nap 4 órakor érek vissza, és 0 perc alatt kell lebonyolítani azt, hogy megebédeljek (4ig van kaja), ha szükséges vc-re menjek, összeszedjem a tanuláshoz szükséges dolgaimat, és lemenjek tankörre. Ugye ebből a tanároknak a legfontosabb az a 2 órás tankör, ezért ha nem veszek részt a tankörön, büntetnek kül. módokon... Amint írtam 2 órás, köztük 15 perces szünettel, ez annak jár, aki nem késett... persze, hogy nem nekem. Informatikai suliba járok, szeretem az informatikát. Amelyik tantárgy kapcsolódik hozzá, az csak ötös, abból nem kell tanulnom, kivéve házit írnom, amit nehezen tehetek meg, mert tankör után kell megoldani, ami + időt vesz igénybe. A másik fő gondom, az az, hogy állandóan beteg vagyok. Annyira le van fáradva az immunrendszerem, hogyha valaki rámereszti a bacijait hetekig beteg tudok lenni... ezért sok is volt a hiányzásom. Annyi, hogy rákényszerültem erre... Meguntam a kollégiumot, az állandóan tapadó osztályfőnököt, aki minden s.. idétlenségen megsérődik (pl. beteg vagyok és nincs LEHETŐSÉGEM szólni), és azon, hogy a koleszban lévő tanárok is egy nagy darab kockfejek. Nem tudok aludni.

Előző hét hétfőn adtam le az igazgatónál a papírt, beszélgettünk pár szót, mondtam, hogy reggel rosszul voltam, példának hogy indokoljam a papírra írtakat... aztán mondta, hogy jólvan, hazamehetek, de menjek el azért orvoshoz is... ez által arra gondoltam, hogy mivel aznaptól kértük a jogviszont, hogy odaadtam, arra gondoltam, hogy mostantól nem kell menni... aztán elmentem a dokihoz, azt mondta hogy vírusos cucc... rendben, visszamentem koleszba, kedden is ott voltam. Kedden a kolesz nevelő beszélni akart velem, nagynehezen bele akarta beszélni a fejembe hogy ez nekem rossz lesz. De nem értik meg, hogy ez így meg nekem jó. Főleg, hogy tanszobán semmit nem tudok tanulni, mert tele van retardáltakkal. Nekem chill kell a tanuláshoz. Tehát, beszélt velem... nem nagyon tudott meghatni.. néhol igaza volt, de igazából nem.. Nos, úgy jártam, hogy pénteken megint rosszul voltam, annyira, hogy a suliban összehánytam a padlót 0. órában, elküldtek haza. OFŐ ERRŐL SEM TUD. pedig az egyik tanár küldött el... Tehát igen, hazajöttem vidékre, az itteni orvos adott igazolást. A keddi nap igazolatlan. A szünet elöttről maradtak igazolásaim, amiket nem tudtam a héten bevinni. Nos, most jutott eszembe, hogy a szekrényemben vannak azok az igazolások, és kellene az osztályfőnöknek, mivel most irogálja be... Nem tudom, hogy mit csináljak, felmenjek a 3:30-as vonattal h 5-re a déliben legyek, majd 6 körülre odaérjek, vagy ne érdekeljen, hogy nincs igazolás, menjek suliba, vagy megint maradjak itthon azzal, hogy annyira fáj a fejem, nem tudok aludni, és hányok, meg 4. hónapja van folymatban gyulladásban a mandulám.

Amióta ott élek, felborult az életem.

Szeretem Budapestet, de ezt az iskolát, és ezt a kollégiumot: Rühellem.

Itthon a hétvégén bemagoltam kb. 2 témazárónyi anyagot, amit ma írnék meg. Nem tudom, hogy fogom-e így tudni...

Nem tudok aludni, a gyógyszer sem hat... tudom, hogy pszichés eredetű, de nem tudom magamnak megmondani, hogy Stop!. Help me! :\

15/f

2014. jan. 13. 01:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem menj el pszichológushoz, mert már tudom, hogy írtál ide ki kérdést, és akkor is csak azt tanácsoltam, hogy jó, jó, most kérsz magántanulói státuszt (egyébként mostanában valahogy minden 2. kérdés erre vonatkozik, nagyon könnyen osztogatják... anyukámék idejében az volt magántanuló, aki élsportoló volt vagy valami súlyos betegsége volt) de mi lesz veled később? Szedd össze magad, mert ez a hozzáállás nem vezet semmi jóra. Mindenhol lesznek szemét emberek, hülye munkatársak, meg dilis főnök... Akkor majd az egyik munkahelyről vándorolsz a másikra, és elvárod, hogy mindenki hozzád alkalmazkodjon?

Főleg fiú létedre, szedd össze magad.

2014. jan. 13. 07:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, ez igaz.

Főleg hogy annyira szédülök hogy 2 lépést nem bírok arrébb menni, és úgy érzem ki fog jönni a reggeli.

2014. jan. 13. 08:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!