2014 szeptemberében az egyetemekre körülbelül milyen felvételi ponthatár várható?
Figyelt kérdés
Most fogok felvételizni történelem állami szakra,ahogy néztem az éveket,diagrammokat 2011-ben volt a legutóbbi magas pontszám,tavaly már sokkal kevesebb.Gondolom több dolog is befolyásolja ezt ( hallgató szeződés stb..) Reménykedek hogy évről évre kevesebb a jelentkező és a ponthatárt nem viszik fel nagyon magasra..Ugye látom meg tudom,hogy a minimum ponthatárt emelgetik évente +20-al ami azt jelenti 260 lesz 2014-ben.Valakinek valami észrevétele esetleg ezzel kapcsolatosan,vagy van tanácsa?2014. jan. 12. 16:53
21/45 anonim válasza:
50-60 Korulre saccolom..egy jo szobelivel 70-80% lehet a vege :D neked? :D
22/45 A kérdező kommentje:
Totál ugyan így,szerintem nem volt annyira nehéz,a tesztes nagyon jól ment de mikor megnéztem a javítókulcsot hát 50-60%-ra tippelek 4 esszéből szerintem 3 jó a 4. háát olyan is-is...Tesztesbe a Hollandia kivágta nekem a biztosítékot mert Észak-Itáliára tippeltem a város pedig Firenze
2014. máj. 10. 18:31
23/45 anonim válasza:
A tesztes szerintem nehez volt,bar en eltalaltam Hollandiat es Antwerpent is. Nekem az USA.s ment nagyon gazul..:/ olyan rossz h csak junius 3an lehet megtekinteni.
24/45 A kérdező kommentje:
Hát igen szar még messze van...az amcsisból nekem olyan fele jó fele nem de lehet még elfogadnak valamit..úgy érzem hogy tanárfüggő az egész is hogy lehet valamelyiket elfogadják valamelyiket nem...
2014. máj. 11. 11:30
25/45 A kérdező kommentje:
Jah meg gecc ugye végig lehetett írni a vonalakat? Úgy olvastam hogy 1 oldalas lehet csak a hosszú esszé de láttam többen is végigírták a vonalakat mert ugye több hely volt.
2014. máj. 11. 13:48
26/45 anonim válasza:
Hat igen..nagyon tanarfuggo,ezert nem orulok,hogy egy eros gimibe soroltak be :/ vegig KELLETT irni..nekem nagyon vissza kellett fogjam magam,Klebelsbergnel,kicsit tul is leptem 1sorral a korlatot,es elv ezt se szabad,bar a tanarom azt mondta h belefer max egy sor,ha az nem uj gondolatmenet..
27/45 A kérdező kommentje:
Én nekem mindegyiknél maradt 2 sora végére kivéve a kicsiknél,nekem így jött a befejezés :D
2014. máj. 11. 15:31
28/45 A kérdező kommentje:
Nah hogy sikerült az írásbeli? nekem 64% lett én meg vagyok elégedve habár 70% hoz közelebb akartam de szóbelivel megpróbálom elérni a 70-et :D
2014. jún. 4. 19:19
29/45 anonim válasza:
80% lett az irasbeli,a szobelim tnap volt,jo tetelt huztam remelem jo arcok vtak pontozast illetoen :D
30/45 A kérdező kommentje:
Uhh a 80% az brutal :D én ma szóbeliztem nagyon jót húztam a 9-est, eszméletlen jó lett szerintem 70-80% között lesz
2014. jún. 11. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!