Ha elértem a pótfelvételi ponthatárt, (bőven meg is haladtam) van arra bármi, biztosíték, hogy fel is vesznek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 16:52
1/8 anonim válasza:
Igen, akkor felvettek. (Feltéve persze, hogy jelentkeztél oda és a sorrendben korábbi helyre nem vettek fel)
2/8 anonim válasza:
ezt nem értem én se...ezzel sok újdonságot mondtak, hogy elértem a ponthatárt. miért nem tudják egyszerűen közölni, hogy felvettek vagy nem?
3/8 anonim válasza:
#2: Egyszerűen közlik veled SMS-ben, illetve e-felvin is, később meg az egyetem is küld levelet. Amúgy meg ha elérted a ponthatárt, felvettek, vagy szerinted az dísznek van? Vagy mit vársz még ezen kívül?
4/8 anonim válasza:
most komolyan gondold már át egy percre. koncentrálj erősen! a ponthatár szerinted mire van???
nyilván arra, hogy aki alatta van, az nincs felvéve, aki felette, az pedig igen. van még kérdés?
5/8 anonim válasza:
jajjj de örülök a kommentelőknek!!! én is ilyen dilemmába voltam! :DDDD attól paráztam hogy azt nem írták oda, hogy besorolást nyertem vagy mi.. de hát így is jóó!! köszi tőlem is ! :DDDD
6/8 anonim válasza:
bocsánat hogy izgultam. olyan buta vagyok. buta buta buta!!!! most megnyugodtam, köszönöm kedvességetek. ja igen, van még kérdés. téged is megkoncentrálhatlak erősen? ne tedd már magad nekem, ha megkérhetlek szépen.
8/8 anonim válasza:
Most komolyan gyerekek, 0 szövegértéssel meg logikával mi a büdös fenének akartok egyetemre menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!