Hogyan menjek át a vizsgán, ha 4 napom van?
Sajnos sokmindenben egyetértek az előzőekkel, szinte lehetetlenre vállalkozol. Még elsőéves vagy, jobban meg kell tanulnod menedzselni az idődet. De most nem kioktatni jöttem, segíteni szeretnék.
Szerintem azt tudod csinálni, hogy a): vagy egyszer-kétszer elolvasod a könyvet éjszakázással és reméled hogy megmarad valami, vagy b): kockáztatsz és kidolgozod a tételek felét vagy 2/3-át, de azt viszont legalább kettesre fixen. Esetleg add le a vizsgát és vedd fel későbbre ha van még elég időd a vizsgaidőszakból ilyesmire. De azért sok sikert!
Jó eséllyel az 500 oldalas könyv fele csak rizsa, így már kicsit több esélyed van.
Kis szerencsével, ha van néhány felsőbb éves ismerősöd, kérj segítséget. Nálunk mindig terjednek puskák, avagy rövidített verziók, amiből ha nem is tudsz 5-ösre felkészülni, de egy kettest talán összetudsz kaparni ha van még 4 napod és ugye az is több mint a semmi. Mentőövnek jó.
Amúgy én éppen végzős vagyok és le vagyok döbbenve, hogy ez a mostani évfolyamoknak már eszébe sem jut. Nagyon ritka ha egy-egy ember odatéved hozzám, hogy segítség kellene, pedig mi ismerjük már legjobban a tanárokat, a rigolyákat és a legtöbb tárgyhoz valamiféle segédanyagunk is van biztosan. Én nem fogok az alattunk járó évfolyamok nyakára járni hagy segítsek nyilván, de ha megkeresnek sosem mondok nemet! Mi anno ezt kegyetlenül kihasználtuk és sokkal felkészültebben, tapasztaltabban mentünk úgy vizsgázni, hogy tudtuk mire számíthatunk nagyjából.
Próbálj te is kapcsolatokat építeni, hátha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!