Hogy menjek át a vizsgán?
Figyelt kérdés
-nem tudom az anyagot
-képtelenség belőle puskát írni, (számvitelből?!)
-1 napom van rá
Olyan módszerre vagyok kíváncsi, ami ennek ellenére segít elérni a 60%-ot, ami a ketteshez kell.
Arra gondoltam, hogy odaülök amellé, akinek az előző zh max pontos lett, és róla nézek, de ha több csoport lesz akkor ez nem működik. Különben is két hely kimarad, ez is nehezíti a dolgot. Előttem mögöttem meg egy sor luk lesz.
Jöhetnek extrémebb ötletek is, amik ilyen reménytelen helyzetben segítettek nektek.
2011. máj. 18. 19:36
1/4 anonim válasza:
majd a köv félévben tanulsz, ha most nem bírtál, és ne nyöszörögj, nem pár nappal előtte kell(ene) készülni rá
2/4 anonim válasza:
ajánlj fel valamit a tanárnak (pénz, valamilyen szolgáltatás)
3/4 A kérdező kommentje:
komolyan
2011. máj. 18. 20:45
4/4 anonim válasza:
Tényleg tanulnod kellett volna, na. Ma derült ki, hogy holnap vizsgázol, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!