Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felveteli elott?!?! Ti mit...

Felveteli elott?!?! Ti mit csinaltatok elotte?

Figyelt kérdés

Ugye jovohet szombaton kozponti felveteli iras . Ti miket csinaltatok a stress es az izgulas ellen ? Sajnos eleg izgulos vagyok de nemakarok mert az csak rosszabb. Azonkivul hogy penteken koran lefekszem mit tudnek csinalni ? Nektek mi tett jot ? Elore is koszi

14/L

2014. jan. 9. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is most fogom írni :/ hova szeretnél menni? Én nem izgulok annyira, suliban minden nap készítenek fel rá. gyakorolgass és ne aggódj, fogd fel úgy mint egy sima dogát és (szerintem) minden okés lesz :)
2014. jan. 9. 19:18
 2/3 anonim válasza:

én tavaly írtam XD .. hát XD... XD 61 pontom lett, úgy hogy fél évig tanultam rá :D akkor nagyon le voltam törve, de végül a másodiknak megjelölt suliba vettek fel (am debrecen második legjobb sulija) .. na, szóval azt akarom mondani, hogy ne görcsölj annyira rá, nem csak rajtad múlik, hogy sikerül. am menj azzal a szülővel aki nyugodtabb típusú (vagy menj egyedül), én zenét hallgattam a kocsiba, és legyen vmi célod amit a felvételi után csinálsz (ha jól sikerült, ha nem).

ui.: én teljesen nyugodtan, és lazán írtam meg, de nem lett túl jó, szóval egy kis drukk lehet hogy jobb is

2014. jan. 10. 16:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok. Én is folyton izgulok, nem bírok kikapcsolni. Ilyenkor zezét szokatam halgatni, vagy van egy dal amit mondogatni szoktam, és ez egy kicsit megnyugtat. Amikor megnyugodtam, akkor meg megint stresszelni kezfek, hogy most miért lazsálok, mert ha elszúrom, nincs 2. lehetőség. Így ez szívás. Halgass zenét, hátha neked beválik. Sok sikert!!!
2014. jan. 11. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!