Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » E-felvisek! Hol tudtátok...

E-felvisek! Hol tudtátok nyomon követni a felvételi eljárást, vagy honnan tudtátok h minden rendbe csináltatok?

Figyelt kérdés

Igen, én vagyok az aggódó aki tnap is kiírt egy kérdést:D

Megcsináltam ma az adataim, csatoltam a dokumentumokat, átutaltam a pénzt, de még az nem "zöldült" ki nekem az e-felvinél, azt írja ki még mindig h 5 ezer ft tartozásom van. Kinyomtattam a hitelesítő adatlapot, és postára adtam. Van még valami teendőm? Hol tudom nyomon követni, hogy hol tart az adataim feldolgozása? Mindent megcsináltam, nem szúrtam el semmit? :D Bocsi, lehet túl aggódom, de nekem ez fontos :)

2010. aug. 3. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is most pótfelvételizek. Azt írta, ha jól vettem ki, hogy az 5000 ft tartozás csak később fog eltűnni, lehet, hogy a felvételi eljárás után. A lényeg az, hogy tudd bizonyítani, hogy te tényleg átutaltál/befizettél annyi pénzt. A nyomon követés passz, azt én sem tudom :)
2010. aug. 3. 14:35
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

Hitelesítő adatlapot is fel adtad már? Az sem "zöldült" még ki neked? (:

2010. aug. 3. 14:36
 3/7 anonim válasza:
Nem kaptál sms-t hogy grtatulálunk, ön felvételt nyert? Meg én tegnap megkaptam a hivatalos értesítőt is, hogy mikor lesz a beíratkozás, és megkaptam a jelszavam a neptunba... ha ezeket te is megkaptad, szerintem nincs min aggódnod...én is e-felvételis vok :))
2010. aug. 3. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: Gyanítom a kérdező most jelentkezett (pótfelvételire).

Ha mindent megcsináltál, akkor nem lesz gond. Majd akkor zöldül ki, ha megkapták a pénzt meg a hitelsítőt. Nem kell pánikba esni. Nekem tavaly a fizetős rész nagyon soká zöldült be.

2010. aug. 3. 15:52
 5/7 anonim válasza:
bocs akk....
2010. aug. 3. 16:21
 6/7 A kérdező kommentje:
igen, pótfelvételis vagyok :) köszönöm mindenkinek a választ, akkor nyugtatgatom kicsit magam... :D
2010. aug. 3. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
én külföldön vagyok most, de ma postára adom a hitelesítő lapot. remélem megérkezik :D
2010. aug. 3. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!