Miért nem tudok odafigyelni?
Figyelt kérdés
Nem tudok odafigyelni tanulás közben, így elég nehéz tanulni. Mindig elkalandoznak a gondolataim. Az eszemmel nincs baj, matek, fizika és infófakt 5-ös tanulás nélkül. A töri és a magyar a bajosabb. Mit tudnék tenni, hogy jobban oda tudjak figyelni, koncentrálni arra, amit tanulok?2009. nov. 30. 17:59
1/3 anonim válasza:
Volt már hasonló kérdés. Légy céltudatos! Mikor nekiállsz tanulni, akkor mondogatod magadban, hogy "most megtanulom", vagy egyéb hasonló dolgok. És addig ne állj fel, amíg kész nem vagy. És próbáld meg csak a feladatra koncentrálni. Ez sokaknak beválik.
Én tévé mellett szoktam, csak halkan susmorog, de nem zavar.
Néha, ha nagyon nem megy, és nem tudom megjegyezni, akkor felírom akár többször is egy cetlire, és előbb-utóbb megragad :-)
Remélem segítettem.
2/3 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, 1 oldal törit vagy irodalmat nem tudnék, még bese magolni, nemhogy még megtanulni.
Bezzeg fizikából matekból statikából kémiából bioszból angolból nyelvtanból ötös vagyok, de ezek kifognak rajtam.
3/3 anonim válasza:
Az emberi agy pihenés nélkül 10-15 percig tud kb. aktivan figyelni.. addig gyakorold el magad .. én utáéna már kapom az órai munkáért valóü 1-eseket XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!