Zsófii**** kérdése:
Iskolaváltás, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szerintetek mit tegyek ha sulit szeretnék váltani (nyelvis voltam, idén 10.es vagyok de 9.es anyagot veszünk, szóval gyakorlatilag 9.es vagyok és infó szakon) de mivel ez engem nem érdekel szeretnék itt a városban sulit váltani, de a szüleim nem engedik. Mindig jönnek valamivel hogy miért nem. (mindig mondják hogy ha most váltanék akkor majd tuti évente akarok ha az se tetszik, szval mindig kitalálnak valamit) Szerintetek hogy győzzem meg őket?2014. jan. 8. 18:41
1/1 anonim válasza:
Mindenképpen próbáld meg, én infón voltam, onnan mentem matekra. Négy vizsgát kellet tennem, de megérte. Próbáld meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!