Haemorgen kérdése:
Vissza lehet menni javítani az egyetemen?
Figyelt kérdés
Ma volt 2 vizsgám (A vizsga) ugyanannál a tanárnál, az egyik 1-es lett, a másik 3-as. Vissza lehet menni a 3-ast is javítani? A tanár nem díjazta túlzottan az ötletet. Szerintetek?2014. jan. 7. 11:51
1/4 anonim válasza:
Minek, lehet, hogy még annyit sem kapsz. Inkább az 1-re koncentrálj.
2/4 anonim válasza:
Igen, ha újra felveszed a vizsgát akkor a legtöbb tárgynál lehet javítani. Viszont én nem igazán szórakoznék ezzel egy hármas esetében, kivéve, ha nagyon könnyű tárgy.
3/4 anonim válasza:
Az utolsó vizsga eredménye számít.
Ha felveszed újra és megbuksz, akkor ez van.
4/4 anonim válasza:
Ha nem díjazta az ötletet, akkor én sem kísérleteznék vele. Nálunk továbbá benne van a tvsz-ben, hogy egy félévben maximum 2 tárgyból lehet javítani és azért pótdíjat kell fizetni (ez nálunk 2500 forint).
Amúgy abszolút tanárfüggő. Én is voltam javítani, mert mesterképzésre szeretnék menni másik intézménybe és nagyon kell az átlag, hogy felvegyenek, de ha 3-ast kapnék és a tanár húzná a száját az ötletre, akkor tutira nem mennék mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!