Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha buta vagyok?...

Mit csináljak, ha buta vagyok? 13/L

Figyelt kérdés
Hamarosan jön a felvételizés, de megnéztem pár régebbit, és teljesen ledöbbentem. Eddig azt hittem, hogy jó angolos vagyok, az osztályban én vagyok a legjobb. Megnéztem a 2013-as angol felvételit, és kb. semmit se tudtam, mert a nyelvtani rész legnehezebbjét kérdezi, meg olyan szavakat amiket még magyarul sem ismerek sokszor... a matekról ne is beszéljünk. Hol tudnék felkészülni egy kicsit? Nagyon nagyon félek, így tényleg nem sokra jutok.. elolvasom a feladatot és leblokkolok teljesen..

2014. jan. 6. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem butaság, a butaság egészen mást jelent. Beszélj a tanáraiddal, és tedd fel nekik ugyanezt a kérdést, és kérjél segítséget.
2014. jan. 6. 19:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy hatosztályos gimnáziumban vagyok, csak nem tetszik egyáltalán, nem érzem itt jól magam, azért szeretnék átmenni máshova. Szóval nem igen kéne tudniuk a tanároknak, mert ha nem sikerül a felvételi, akkor nagyon megszívom...még itt kell lennem 4 évet és tuti hogy nem bírnának amiért próbálkoztam elmenni
2014. jan. 6. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor kérd meg a szüleidet, hogy fogadjanak magántanárt.
2014. jan. 6. 20:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem is konkrét anyagrészekkel van bajom, hanem úgy összességében. Rossz a logikám, a gondolkodásom..
2014. jan. 6. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!