Emelt történelem érettségi! Mit, hogyan?
Szia! En is iden erettsegizek emelt szinten tortenelembol.
Irasbelihez: fenn vannak az oktatasis oldalon, hogy mik az irasbelire a kovetelmenyek. Azokat alaposan tanuldd at a Szarays konyvbol + forrasokra, kepekre is fektess nagy hangsulyt!!! Hulyeseg elkezdeni elejetol tanulni az osszes lecket mert nem kovetelmeny az osszes.. Es mar csak 4 honapod van felkeszulni.
Ezen kivul csinald meg az elozo evi emelt erettsegiket + en megvettem a Maxim kiadotol 10 probaerettsegi tortenelembol.
Szobelihez: igazabol en meg ezzel nem foglalkoztam, de szobelis konyvet is kiad a Maxim kiado ( irasbelihez is hasznos lehet, egyebkent mind2 konyvbe van megoldas pl esszenel mik az elvarasok + rengeteg forras van mindket konyvbe! Szerintem hasznos)
Illetve az ELTE ad meg ki konyvet benne roviden kidolgozva az idei szobelis kovetelmenyeket. Segitseget nyujthat, de nem elegendo annyit tudni.. Hiszen szobelin 20 percet kell kitolteni.
1. vagyok
Az, hogy melyik lecket tanulom meg es melyiket nem : ott a vizsgakovetelmeny (oktatas.hu-n is megtalalod,illetve a 2. kommentelo szerintem be is linkelte (bar nem nyitottam meg))
Csak azokat tanulom meg alaposan amiket kernek.
Magadnak kell vidd az atlaszt irasbelire es valoban erdemes a Mozaikosat (piros) mert abba tobb minden benne van.
Szobelin adjak az atlaszt, iskolatol fugg, hogy epp nekik milyen van a konyvtarba.. Nalunk Mozaikos van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!