Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül mostanság...

Mennyibe kerül mostanság személyautóra a jogosítvány?

Figyelt kérdés
Már egy ideje gondolkodom rajta, hogy le kellene tennem, de még középsuliba járok, (végzős vagyok) és gyűjtenem kell, ezért jó lenne tudni, hogy kb. mennyit.
2014. jan. 2. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 200-ban volt (érettségi után kezdtem el, december elejére lett meg-viszont az egyetem mellett heti 1-2 alkalmat voltam vezetni). Tehát mind pénzben, mind időben sok :D
2014. jan. 2. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
ja, és mindenből elsőre átmentem, de pótórákat is vettem (a kötelező 30 másfél hónappal a vizsga előtt lejárt)
2014. jan. 2. 20:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Úristen.. Sose lesz meg rá a pénz.:/ Havi 17-20ezer között kapok ösztöndíjat, de abból megy néhány ezer a telefonszámlámra.

Köszönöm. :)

2014. jan. 2. 20:15
 4/5 reptoid ***** válasza:

Vizsgadíjakkal, eü tanfolymmal, pótóra nélkül olyan 150-ből azért kijön általában.

Nekem olyan 7 éve volt kb. 110 ezer, azóta nyilván drágult minden.

2014. jan. 2. 20:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor nincs más dolgom, mint gyűjtögetni, és ha vége a sulinak egy munkahelyet keresni. Utána talán könnyebb lesz.
2014. jan. 2. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!