Mennyibe kerül mostanság személyautóra a jogosítvány?
Figyelt kérdés
Már egy ideje gondolkodom rajta, hogy le kellene tennem, de még középsuliba járok, (végzős vagyok) és gyűjtenem kell, ezért jó lenne tudni, hogy kb. mennyit.2014. jan. 2. 20:06
1/5 anonim válasza:
Nekem 200-ban volt (érettségi után kezdtem el, december elejére lett meg-viszont az egyetem mellett heti 1-2 alkalmat voltam vezetni). Tehát mind pénzben, mind időben sok :D
2/5 anonim válasza:
ja, és mindenből elsőre átmentem, de pótórákat is vettem (a kötelező 30 másfél hónappal a vizsga előtt lejárt)
3/5 A kérdező kommentje:
Úristen.. Sose lesz meg rá a pénz.:/ Havi 17-20ezer között kapok ösztöndíjat, de abból megy néhány ezer a telefonszámlámra.
Köszönöm. :)
2014. jan. 2. 20:15
4/5 reptoid válasza:
Vizsgadíjakkal, eü tanfolymmal, pótóra nélkül olyan 150-ből azért kijön általában.
Nekem olyan 7 éve volt kb. 110 ezer, azóta nyilván drágult minden.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor nincs más dolgom, mint gyűjtögetni, és ha vége a sulinak egy munkahelyet keresni. Utána talán könnyebb lesz.
2014. jan. 2. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!